Počet záznamů: 1  

Metody studia fotosynthetické produkce rostlin

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Šesták, Zdeněk, 1932-2008 - Autor
    1. vyd. - Praha : Academia, 1966 - 394, [1] s. : [10] příl. [1] barev. fot. příl. [1] tb. ; 8°
    Metodické příručky experimentální botaniky ;
      Čatský, Jiří, - Autor
     fotosyntéza  botanický výzkum
     příručky
    SignaturaC 59.072
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 59.072   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuMetody studia fotosynthetické produkce rostlin / [Autoři:] Zdeněk Šesták, Jiří Čatský a spoluprac.
    Záhlaví-jméno Šesták, Zdeněk, 1932-2008 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Academia, 1966 (KNT 4)
    Fyz.popis394, [1] s. : [10] příl. [1] barev. fot. příl. [1] tb. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000490689
    Edice Metodické příručky experimentální botaniky ; 2
    PoznámkyJmenný a věcný rejstřík. S obr., fot., tb. a grafy v textu. Obálka a vazba: Josef Vyleťal. 1000 výt.. Souběž. anglicko-rus. protitit. list a obsah. Přehledy lit.. Pozn.. Odkazy na lit.
    Dal.odpovědnost Čatský, Jiří, 1932- (Autor)
    Předmět.hesla fotosyntéza * botanický výzkum - metody
    Forma, žánr příručky
    Konspekt581 - Obecná botanika
    MDT 58:001.891 , (035) , (047.31) , 581.132
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Příručka, zaplňující mezeru ve světové literatuře, podává přehled metod k stanovení fotosyntetické aktivity rostlin. Zabývá se fotosyntetickou produkcí kulturních porostů a hodnocením produktivity rostlin a porostů metodamirůstové analýzy. Popisuje jednotlivé gazometrické metody stanovení výměny kysličníku uhličitého a zvláštní způsoby výzkumu fotosyntézy, pomocné metody určení velikosti listové plochy a posléze způsoby sériového stanoveníchlorofylů. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.