Počet záznamů: 1  

Encyklopedie šití

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Vydání třetí - 320 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
    ISBN 978-80-249-2718-3
      Maříková, Leona, - Překladatel
     šití
     příručky
    SignaturaB 54.936
    Umístění 746.4 - Šití. Pletení. Háčkování
    Encyklopedie šití
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 54.936   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníB 54.936 a   

    Záhlaví-název Complete book of sewing. Česky
    Údaje o názvuEncyklopedie šití : praktický průvodce technikami šití / z anglického originálu The complete book of sewing přeložila Leona Maříková
    Část názvuŠití
    Údaje o vydáníVydání třetí
    NakladatelPraha : Ikar, 2015
    Fyz.popis320 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
    ISBN978-80-249-2718-3
    Číslo nár. bibl.cnb002652804
    PoznámkyTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    Dal.odpovědnost Maříková, Leona, 1968- (Překladatel)
    Předmět.hesla šití
    Forma, žánr příručky
    Konspekt646 - Odívání. Péče o tělo
    MDT 646.21 , 687.023 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru746.4 - Šití. Pletení. Háčkování
    Druh dok.KNIHY
    Encyklopedie šití
    Praktický průvodce technikami šití Od základních šicích potřeb přes záševky, límce, rukávy až k zapínání a profesionálním krejčovským úpravám Chcete se naučit šít sukně, halenky, nebo dokonce saka a kabáty? Pak musíte mít u ruky průvodce technikami šití pro začátečníky i profesionály. Seznámíte se podrobně se šicím strojem a overlockem. Naučíte se připravovat střihy na vlastní postavu. Zvládnete základní stehy, rozmanité švy a sámky, olemujete výstřihy, vsadíte límce, poutka, vázačky a přezky. Vypracujete rukávy, manžety se zapínáním, lemy a volány. A ještě dokážete opravovat obnošené či poškozené oděvy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.