Počet záznamů: 1  

Vybrané vrstevnaté silikáty a jejich modifikované nanomateriály

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Valášková, Marta - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Akademické nakladatelství CERM, 2012 - 148 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
    ISBN 978-80-7204-811-3
     silikáty  vrstevnaté materiály  nanomateriály
     monografie
    SignaturaB 54.903
    Umístění 620.1/.2 - Materiály. Zkušebnictví. Nauka o zboží
    Vybrané vrstevnaté silikáty a jejich modifikované nanomateriály
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 54.903   

    Údaje o názvuVybrané vrstevnaté silikáty a jejich modifikované nanomateriály / Marta Valášková
    Záhlaví-jméno Valášková, Marta (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Akademické nakladatelství CERM, 2012
    Fyz.popis148 s. : il. (některé barev.) ; 25 cm
    ISBN978-80-7204-811-3
    Číslo nár. bibl.cnb002440693
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla silikáty * vrstevnaté materiály * nanomateriály
    Forma, žánr monografie
    Konspekt620.1/.2 - Nauka o materiálu
    MDT 549.6 , 620.0-025.48 , 620.2-022.532 , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru620.1/.2 - Materiály. Zkušebnictví. Nauka o zboží
    Druh dok.KNIHY

     Jackson, Phil, 1945- - Autor
    První vydání - 290 stran ; 24 cm
    ISBN 978-80-204-3679-5
    Edice českého olympijského výboru. Modrá řada
      Delehanty, Hugh, - Autor

     Jackson, Phil, 1945- - Autor
    První vydání - 290 stran ; 24 cm
    ISBN 978-80-204-3679-5
    Edice českého olympijského výboru. Modrá řada
      Delehanty, Hugh, - Autor
     Jackson, Phil, 1945-
    20.-21. století
     sportovci  trenéři  basketbal  basketbalové týmy  sportovní trénink  koučování  zen-buddhismus
    Vybrané vrstevnaté silikáty a jejich modifikované nanomateriály
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.