Počet záznamů: 1  

Technologie pekařství


  1.  Kubásek, Alois - Autor
    Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1936 - 275 s. : il.
    Chemická technologie ;
      Spousta, Josef, - Autor
     pekařství  potravinářská technologie
     učebnice
    SignaturaC 362.134/2
    Umístění
    Technologie pekařství
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 362.134/2   

    Údaje o názvuTechnologie pekařství. Díl II. / napsali Alois Kubásek a Josef Spousta
    Záhlaví-jméno Kubásek, Alois (Autor)
    Vyd.údajePraha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1936
    Fyz.popis275 s. : il.
    Číslo nár. bibl.cnb000745136
    Edice Chemická technologie (Česká společnost chemická) ; 4/7
    PoznámkyObsahuje rejstříky
    Dal.odpovědnost Spousta, Josef, 1886-1969 (Autor)
    Předmět.hesla pekařství * potravinářská technologie
    Forma, žánr učebnice
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 663/664 , (075) , 664.6
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technologie pekařství
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.