Počet záznamů: 1
Výroba a úprava potravin
Kubásek, Alois - Autor
1. vyd. - Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1932 - 338 s., [12] l. obr. příl. : il., grafy
Chemická technologie ;
Spousta, Josef, - Autor
pekařství potravinářská technologie výroba potravin chléb
učebniceSignatura C 362.133/2.1 Umístění Údaje o názvu Výroba a úprava potravin. Část druhá, Technologie pekařství. Díl I. / Alois Kubásek, Josef Spousta Část názvu Technologie pekařství Záhlaví-jméno Kubásek, Alois (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1932 Fyz.popis 338 s., [12] l. obr. příl. : il., grafy Číslo nár. bibl. cnb000937154 Edice Chemická technologie (Česká společnost chemická) ; 4 Poznámky Obsahuje rejstříky. Rozložená titulní strana Dal.odpovědnost Spousta, Josef, 1886-1969 (Autor)
Předmět.hesla pekařství * potravinářská technologie * výroba potravin * chléb Forma, žánr učebnice Konspekt 664 - Potravinářský průmysl 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 664.6 , 663/664 , 664.661/.664 , (075) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1