Počet záznamů: 1  

Výroba a úprava potravin


  1.  Kubásek, Alois - Autor
    1. vyd. - Praha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1932 - 338 s., [12] l. obr. příl. : il., grafy
    Chemická technologie ;
      Spousta, Josef, - Autor
     pekařství  potravinářská technologie  výroba potravin  chléb
     učebnice
    SignaturaC 362.133/2.1
    Umístění
    Výroba a úprava potravin
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 362.133/2.1   

    Údaje o názvuVýroba a úprava potravin. Část druhá, Technologie pekařství. Díl I. / Alois Kubásek, Josef Spousta
    Část názvuTechnologie pekařství
    Záhlaví-jméno Kubásek, Alois (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Nákladem Československé společnosti chemické, 1932
    Fyz.popis338 s., [12] l. obr. příl. : il., grafy
    Číslo nár. bibl.cnb000937154
    Edice Chemická technologie (Česká společnost chemická) ; 4
    PoznámkyObsahuje rejstříky. Rozložená titulní strana
    Dal.odpovědnost Spousta, Josef, 1886-1969 (Autor)
    Předmět.hesla pekařství * potravinářská technologie * výroba potravin * chléb
    Forma, žánr učebnice
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 664.6 , 663/664 , 664.661/.664 , (075)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Výroba a úprava potravin
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.