Počet záznamů: 1  

Die Malz- und Bierbereitung

  1. kniha

    kniha


     Leyser, Emil - Autor
    10. Aufl. - Stuttgart : Verlag von Max Waag, 1900 - xii, 876 s., [5] l. obr. příl. : il.
     sladovnictví  slad  pivovarnictví  pivo
     příručky
    SignaturaC 361.794
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 361.794   

    Údaje o názvuDie Malz- und Bierbereitung : ein Handbuch zum Selbsuterricht für Praktiker sowie zum Gebrauche an Brauerschulen / unter Mitwirkung von G. Luff ... [et al.] ; bearbeitet von E. Leyser
    Záhlaví-jméno Leyser, Emil (Autor)
    Údaje o vydání10. Aufl.
    Vyd.údajeStuttgart : Verlag von Max Waag, 1900
    Fyz.popisxii, 876 s., [5] l. obr. příl. : il.
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla sladovnictví * slad * pivovarnictví * pivo
    Forma, žánr příručky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.433 , 641.87:663.4 , 663.4 , 663.43 , (035)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.