Počet záznamů: 1  

Handbuch der fabrikativen Obstverwertung auf praktisch-wissenschaftlicher Grundlage

  1. kniha

    kniha


     Jacobsen, Eduard - Autor
    2., umgearb. Aufl. - Berlin : Verlagsbuchhandlung Paul Parey, 1919 - xx, 706 s. : il ; 25 cm
     potravinářská technologie  potravinářský průmysl  ovoce  konzervování ovoce
     příručky
    SignaturaC 361.753
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )jen prezenčněC 361.753   

    Údaje o názvuHandbuch der fabrikativen Obstverwertung auf praktisch-wissenschaftlicher Grundlage / Von Eduard Jacobsen
    Záhlaví-jméno Jacobsen, Eduard (Autor)
    Údaje o vydání2., umgearb. Aufl.
    Vyd.údajeBerlin : Verlagsbuchhandlung Paul Parey, 1919
    Fyz.popisxx, 706 s. : il ; 25 cm
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Jazyková pozn.Tištěno švabachem
    Předmět.hesla potravinářská technologie * potravinářský průmysl * ovoce * konzervování ovoce
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT 663/664 , 664.85 , 641.4:634.1/.8 , 634.1/.8.076 , (035)
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.