Počet záznamů: 1  

Výroba surového a bílého cukru


  1.  Gebler, Jaroslav, 1948- - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1975 - 167 s. : il., fot., tb. ; 8°
    Knižnice potravináře
    SignaturaC 63.974/4
    Umístění
    Výroba surového a bílého cukru
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 63.974/4   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuVýroba surového a bílého cukru. 4. [část], Surovárenské cukroviny / Jaroslav Gebler
    Část názvuSurovárenské cukroviny
    Záhlaví-jméno Gebler, Jaroslav, 1948- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1975 (Mír 5)
    Fyz.popis167 s. : il., fot., tb. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000470751
    Edice Knižnice potravináře
    Poznámky2500 výt.. Navazuje na předchozí svazky, které naps. Rudolf Bretschneider a Alois Dolinek. Obálka: Ignác Janík
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Poznámky k uživatelskému určeníUrčeno [též] žákům odb. škol potrav.
    MDT 664.1.05(024)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Výroba surového a bílého cukru
    Cílem publikace je přispět nejen ke správnému dodržování technologického postupu, ale i k dosažení hospodárnosti. Autor seznamuje se základy krystalizace cukru, se surovinami pro výrobu cukrovin a podává hlavní technologické a ekonomické zásady vaření surovárenských cukrovin. Pojednává o vlastnostech cukrovin, jejich zpracování v mísidlech, odstřeďování a o vlastnostech surového cukru a jeho skladování. Zmiňuje se také o použití melasy a upozorňuje na závady při vaření a zpracování cukrovin a při skladování cukru a melasy. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.