Počet záznamů: 1  

Výroba surového a bílého cukru


  1.  Gebler, Jaroslav, 1948- - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1975 - 167 s. : il., fot., tb. ; 8°
    Knižnice potravináře
    SignaturaC 63.974/4
    Umístění
    Výroba surového a bílého cukru
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 63.974/4   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementVýroba surového a bílého cukru. 4. [část], Surovárenské cukroviny / Jaroslav Gebler
    Portion of titleSurovárenské cukroviny
    Main entry-name Gebler, Jaroslav, 1948- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : SNTL - Nakladatelství technické literatury, 1975 (Mír 5)
    Phys.des.167 s. : il., fot., tb. ; 8°
    National bibl. num.cnb000470751
    Edition Knižnice potravináře
    Note2500 výt.. Navazuje na předchozí svazky, které naps. Rudolf Bretschneider a Alois Dolinek. Obálka: Ignác Janík
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje bibliografii
    Users/Intended Audience NoteUrčeno [též] žákům odb. škol potrav.
    UDC 664.1.05(024)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Výroba surového a bílého cukru
    Cílem publikace je přispět nejen ke správnému dodržování technologického postupu, ale i k dosažení hospodárnosti. Autor seznamuje se základy krystalizace cukru, se surovinami pro výrobu cukrovin a podává hlavní technologické a ekonomické zásady vaření surovárenských cukrovin. Pojednává o vlastnostech cukrovin, jejich zpracování v mísidlech, odstřeďování a o vlastnostech surového cukru a jeho skladování. Zmiňuje se také o použití melasy a upozorňuje na závady při vaření a zpracování cukrovin a při skladování cukru a melasy. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.