Počet záznamů: 1  

Výroba surového a bílého cukru

  1. kniha

    kniha


     Dolinek, Alois - Autor
    1. vyd. - Praha : SNTL - Nakladatelství Technické literatury, 1968 - 231, [1] s. : il., tab. ; 8°
    Knižnice potravináře Řada potravinářské literatury
    SignaturaC 63.974/2
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 63.974/2   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuVýroba surového a bílého cukru : určeno [též] žákům prům. školy potrav. technologie v Praze, učňovských škol a záv. škol práce. 2. [díl], Rafinérské cukroviny / Alois Dolinek
    Část názvuRafinérské cukroviny
    Záhlaví-jméno Dolinek, Alois (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SNTL - Nakladatelství Technické literatury, 1968 (Mír 1)
    Fyz.popis231, [1] s. : il., tab. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000423160
    Edice Knižnice potravináře
    Řada potravinářské literatury
    PoznámkyObálka Ignác Janík. 1400 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    MDT 664.12(022)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Technické minimum, určené především dělníkům v cukrovarnickém průmyslu, poskytuje kromě vysvětlení základních pojmů a úvodu do teorie přehled a popis výrobních postupů vaření bílých a žlutých cukrovin včetně technologického hodnocení výroby bílého cukru. Seznamuje i s požadavky na správné umístění varny v rafinérii cukru a s technickým a strojovým zařízením.
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.