Počet záznamů: 1  

Anno Dracula

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Newman, Kim, 1959- - Autor
    Vyd. 1. - Plzeň : Laser, 2015 - 414 s. ; 22 cm
    ISBN 978-80-7193-374-8
    Noir ; Laser
      Žáček, Milan, - Překladatel
     anglické romány  horory (romány)
    SignaturaC 192.631
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( beletrie ) k vypůjčeníC 192.631 a   

    Title statementAnno Dracula / Kim Newman ; [překlad Milan Žáček]
    Main entry-name Newman, Kim, 1959- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataPlzeň : Laser, 2015
    Phys.des.414 s. ; 22 cm
    ISBN978-80-7193-374-8
    National bibl. num.cnb002681301
    Edition Noir ; 9
    Laser
    NotePřeloženo z angličtiny
    OriginalAnno Dracula
    Another responsib. Žáček, Milan, 1974- (Translator)
    Form, Genre anglické romány * horory (romány)
    Conspect821.111-3 - Anglická próza, anglicky psaná
    UDC 821.111-31 , (0:82-312.4)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Document kindBOOKS
    Nastává barbarský nový věk... Píše se rok 1888 a královna Viktorie se znovu provdala. Za manžela si vzala valašského knížete neblaze proslulého jako hrabě Dracula. Obyvatelé Londýna se stále častěji rozhodují pro upíří existenci a Draculova nečistá pokrevní linie se nezadržitelně šíří všemi vrstvami společnosti. V ponurých uličkách Whitechapelu kuchá mladé upírky vrah přezdívaný „Stříbrný nůž“. Při pátrání po sadistickém zabijákovi musí spojit síly věčně mladá upírka Genevieve Dieudonné a Charles Beauregard ze záhadného klubu Diogenes, aby se krůček po krůčku přiblížili na dosah tomu nejkrvežíznivějšímu vládci, jakého kdy Anglie poznala. Jeden z nejproslulejších upírských románů dvacátého století mísí prvky alternativní historie, děsivých příběhů a steampunku do zcela opojné směsi, kterou Neil Gaiman označil za „povinnou četbu“. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.