Počet záznamů: 1  

Jak vyzrát na duchy?

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Leblanc, Catherine, 1956- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Portál, 2015 - [27] s. : barev. il. ; 28 cm
    ISBN 978-80-262-0780-1 (váz.)
      Garrigue, Roland, - Ilustrátor   Bedřichová, Zuzana - Překladatel
     francouzské příběhy  publikace pro děti
    SignaturaB 109.545 Nejmenší čtenáři
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dětské vypůjčeno (do 09.09.2024)B 109.545 b   
    Suché Vrbné k vypůjčeníB 109.545 SV   

    Údaje o názvuJak vyzrát na duchy? / Catherine Leblanc ; Roland Garrigue ; [z francouzského originálu ... přeložila Zuzanna Bedřichová]
    Záhlaví-jméno Leblanc, Catherine, 1956- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Portál, 2015
    Fyz.popis[27] s. : barev. il. ; 28 cm
    ISBN978-80-262-0780-1 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002662210
    OriginálComment ratatiner les fantômes?
    Dal.odpovědnost Garrigue, Roland, 1979- (Ilustrátor)
    Bedřichová, Zuzana (Překladatel)
    Forma, žánr francouzské příběhy * publikace pro děti
    Konspekt821.133.1-3 - Francouzská próza, francouzsky psaná
    821-93 - Literatura pro děti a mládež (beletrie)
    MDT 821.133.1-32 , 821-93 , (0:82-32)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběruNejmenší čtenáři
    Druh dok.KNIHY
    Duchové vypadají strašně a nepřemožitelně. Ale ve skutečnosti, když známe jejich slabosti, je velmi snadné nad nimi zvítězit. Už pouhý pohled na dítě je totiž dokáže vyděsit. A nejen to – zábavná kniha plná duchů, jimiž se to ve starých domech jen hemží, ukáže spoustu skvělých a nečekaných nápadů, jak na ně vyzrát. Atmosféra temných chodeb, pokojů a půd je rozjasněna vtipem, nadsázkou a suverénním nadhledem dětí, které se ale v závěru ptají, jestli nakonec nebudou nepřítomnosti strašidel litovat. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.