Počet záznamů: 1  

Síla přírodní fermentace

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Katz, Sandor Ellix, 1962- - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2015 - 255 s. : il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-247-5214-3
     hygiena výživy  fermentace  fermentované potraviny  jídla
     populárně-naučné publikace  kuchařské recepty
    SignaturaC 360.875
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Síla přírodní fermentace
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 19.06.2024)C 360.875   

    Údaje o názvuSíla přírodní fermentace : jedinečná chuť & léčivá síla živých kultur / Sandor Ellix Katz ; [z anglického originálu ... přeložila Zuzana Ouhrabková]
    Záhlaví-jméno Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2015
    Fyz.popis255 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-247-5214-3
    Číslo nár. bibl.cnb002650100
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    OriginálWild fermentation
    Předmět.hesla hygiena výživy * fermentace * fermentované potraviny - terapeutické účinky * jídla
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 613.2 , 66.098:577.15 , 663/664.098 , 615.8 , 641.55 , (0.062) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Síla přírodní fermentace
    Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během svého vyprávění pozastaví nad tradicemi nejrůznějších světových kultur. V knize nechybějí ani skutečně jednoduché techniky na domácí výrobu piva, vína i octa (spolu s recepty na cider, medovinu i šumivé víno). S téměř stovkou receptů je neobsáhlejší a nejšířeji pojatou knihou o fermentovaných potravinách, která kdy byla publikována. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.