Počet záznamů: 1  

La cuisine Tchèque

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Stupka, Petr, 1956- - Autor
    1. éd. - Český Krumlov : MCU, 2014 - 76 s. : barev. il., mapky ; 22 cm
    ISBN 978-80-7339-121-8 (brož.)
      Eliášek, Jan, - Autor
     gastronomie  zvyky a obyčeje  česká jídla
     informační publikace  kuchařské recepty
    SignaturaC 360.657
    Umístění
    La cuisine Tchèque
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 360.657 P   

    Údaje o názvuLa cuisine Tchèque : traditions, plats favoris, recettes / [textes: Petr Stupka, Jan Eliášek ; traduction: Anna Kubista]
    Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor)
    Údaje o vydání1. éd.
    Vyd.údajeČeský Krumlov : MCU, 2014
    Fyz.popis76 s. : barev. il., mapky ; 22 cm
    ISBN978-80-7339-121-8 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002647653
    PoznámkyNázev z obálky. Přeloženo z češtiny
    Dal.odpovědnost Eliášek, Jan, 1971- (Autor)
    Předmět.hesla gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla
    Forma, žánr informační publikace * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT (437.3) , 641/642 , 39 , 641.568(437.3) , (036) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.francouzština
    Druh dok.KNIHY
    La cuisine Tchèque
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.