Počet záznamů: 1  

Vzděláváním od mistra k výrobnímu manažerovi

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Chadt, Karel, 1955- - Autor
    Praha : Press21, 2014 - 93 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-905181-6-2
      Pechová, Jana, - Autor
     výrobní management  manažerské dovednosti  manažerské vzdělávání
     monografie
    SignaturaB 54.715
    Umístění 658 - Řízení a správa podniku. Podniková ekonomika
    Vzděláváním od mistra k výrobnímu manažerovi
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 54.715   

    Údaje o názvuVzděláváním od mistra k výrobnímu manažerovi / Karel Chadt, Jana Pechová
    Záhlaví-jméno Chadt, Karel, 1955- (Autor)
    Vyd.údajePraha : Press21, 2014
    Fyz.popis93 s. : il. ; 25 cm
    ISBN978-80-905181-6-2
    Číslo nár. bibl.cnb002647228
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Pechová, Jana, 1976- (Autor)
    Předmět.hesla výrobní management * manažerské dovednosti * manažerské vzdělávání
    Forma, žánr monografie
    Konspekt658 - Řízení a správa podniku
    MDT 658.5 , 005.336.5 , 377:005
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru658 - Řízení a správa podniku. Podniková ekonomika
    Druh dok.KNIHY
    Vzděláváním od mistra k výrobnímu manažerovi
    Manažer nebo mistr? Jak daleká je mezi nimi cesta? Co by měl mistr zvládat, aby z něj mohl být dobrý manažer? Oblast zodpovědnosti mistra je plně srovnatelná s vedoucím Cost-Centra či ředitele závodu. Je to personalista s rozsáhlými sociálními kompetencemi, který v každém směru nese zodpovědnost za zaměstnance. Je to výrobce, který musí vyrábět každou hodinu požadovaný počet kusů, samozřejmě ve stanovené kvalitě. Zároveň je finančníkem, který musí sledovat a řídit náklady a produktivitu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.