Počet záznamů: 1
Kuchnia czeska
Stupka, Petr, 1956- - Autor
Wyd. 1. - Český Krumlov : MCU, 2014 - 75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
ISBN 978-80-7339-260-4
gastronomie zvyky a obyčeje česká jídla
informační publikace kuchařské receptySignatura C 360.532 Umístění Údaje o názvu Kuchnia czeska : tradycje, zwyczaje, ulubione potrawy, przepisy / [tekst Petr Stupka] Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor) Údaje o vydání Wyd. 1. Vyd.údaje Český Krumlov : MCU, 2014 Fyz.popis 75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm ISBN 978-80-7339-260-4 Číslo nár. bibl. cnb002627771 Poznámky Přeloženo z češtiny. Název z obálky Originál Česká kuchyně Předmět.hesla gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla Forma, žánr informační publikace * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 39 , 641.568(437.3) , (437.3) , (036) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. polština Druh dok. KNIHY Vybrané recepty české kuchyně na přípravu tradičních jídel, specifické rysy české gastronomie v návaznosti na jednotlivá roční období a ve spojení s významnými společenskými či rodinnými událostmi, kuchyně o svátcích, svatební hostina. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1