Počet záznamů: 1  

Česká kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Stupka, Petr, 1956- - Autor
    Vyd. 1. - Český Krumlov : MCU, 2014 - 75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN 978-80-7339-264-2
      Eliášek, Jan, - Autor
     gastronomie  zvyky a obyčeje  česká jídla
     informační publikace  kuchařské recepty
    SignaturaC 360.531
    Umístění
    Česká kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( region )jen prezenčněC 360.531 P   

    Údaje o názvuČeská kuchyně : tradice, zvyklosti, oblíbená jídla, recepty / [text Petr Stupka, Jan Eliášek]
    Záhlaví-jméno Stupka, Petr, 1956- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeČeský Krumlov : MCU, 2014
    Fyz.popis75 s. : barev. il., mapy, portréty ; 22 cm
    ISBN978-80-7339-264-2
    Číslo nár. bibl.cnb002627769
    PoznámkyNázev z obálky
    Dal.odpovědnost Eliášek, Jan, 1971- (Autor)
    Předmět.hesla gastronomie - Česko * zvyky a obyčeje - Česko * česká jídla
    Forma, žánr informační publikace * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 39 , 641.568(437.3) , (437.3) , (036) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Česká kuchyně
    Vybrané recepty české kuchyně na přípravu tradičních jídel, specifické rysy české gastronomie v návaznosti na jednotlivá roční období a ve spojení s významnými společenskými či rodinnými událostmi, kuchyně o svátcích, svatební hostina. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.