Počet záznamů: 1  

Metody oceňování podniku pro pokročilé

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Mařík, Miloš, 1947- - Autor
    1. vyd. - Praha : Ekopress, 2011 - 548 s. : il. ; 25 cm
    ISBN 978-80-86929-80-4
     oceňování podniků
     kolektivní monografie
    SignaturaC 363.504
    Umístění 657 - Účetnictví
    Metody oceňování podniku pro pokročilé
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 363.504   

    Údaje o názvuMetody oceňování podniku pro pokročilé : hlubší pohled na vybrané problémy / Miloš Mařík a kolektiv
    Záhlaví-jméno Mařík, Miloš, 1947- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Ekopress, 2011
    Fyz.popis548 s. : il. ; 25 cm
    ISBN978-80-86929-80-4
    Číslo nár. bibl.cnb002277977
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Předmět.hesla oceňování podniků
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt657 - Účetnictví
    MDT 657.92 , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru657 - Účetnictví
    Druh dok.KNIHY
    Metody oceňování podniku pro pokročilé
    Ocenění podniku je syntézou podnikohospodářských oborů, ve které by se měly skloubit rozsáhlé poznatky podnikové ekonomiky, disciplín zaměřených na trh, daní a vlastních metod oceňování. Oceňování podniku je tedy svým způsobem královská disciplína a není jednoduché ji ovládnout skutečně do hloubky. Navíc se jedná o oblast, která se stále pohybuje vpřed, a není mnoho ekonomických témat, kterým bylo ve světě věnováno tolik publikací, jako právě oceňování podniku. Kniha volně navazuje na knihu „Metody oceňování podniku“ (Ekopress 4/2011), ale text je psán tak, aby byl pro čtenáře, který má alespoň základní představu o oceňování, pochopitelný i sám o sobě. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.