Počet záznamů: 1  

DE L'ESPRIT DES LOIX

  1. DE L'ESPRIT DES LOIX

    kniha


     Montesquieu, Charles Louis de Secondat, 1689-1755 - Autor
    NOUVELLE EDITION - A AMSTERDAM ; Et se debite á LAUSANNE : Chez FRANÇOIS GRASSET, 1761 - xvi, 488 s. ; 12°
      Grasset, François, - Nakladatel, vydavatel
    SignaturaSC 1553/3
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 1553/3   

    Údaje o názvuDE L'ESPRIT DES LOIX. TOME TROISIEME / Par MR. de MONTESQUIEU
    Záhlaví-jméno Montesquieu, Charles Louis de Secondat, baron, 1689-1755 (Autor)
    Údaje o vydáníNOUVELLE EDITION
    Vyd.údajeA AMSTERDAM ; Et se debite á LAUSANNE : Chez FRANÇOIS GRASSET, 1761
    Fyz.popisxvi, 488 s. ; 12°
    Provenience Gymnasium Budvicense (České Budějovice, Česko) České státní chlapecké reformované reálné gymnázium (České Budějovice, Česko)
    PoznámkyRok vydání psán římskými číslicemi : "M D C C L X I.". "...docuit quae maximus Atlas". Tištěno antikvou, linky, iniciálky, signatury a kustody
    Úplný obsahLa fuite de l'Esprit des Loix, depuis le Livre XXIII. JUSQUES & COMPRIS LE lIVRE XXX
    Historie vlastnictvíRkp. "Biblioth. Gymn. Budvice" (titl. list), tamtéž fialové hranaté razítko s legendou: "Č. st. chlap. ref. reál. gymnasium v Čes. Budějovicích. Učitelská knihovna. Č. inv. 638, Č. kat. B 301/3 (čísla dopsána perem)
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: přední přídeští, rkp: "K Nr. 15/3" [škrtnuto] na předním přídeští rkp.:" C Vα 58"; SC 1403/3
    Pozn.o vazběVazba z světle modrého papíru; v hlavě hřbetu bílý štítek se signat. "B 301 III"; v patě hřbetu bílý štítek s červeným nápisem: "G. cl." a černou "9"
    Dal.odpovědnost Grasset, François, 1723-1789 (Nakladatel, vydavatel)
    Konspekt09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    Země vyd.Švýcarsko
    Jazyk dok.francouzština
    Druh dok.Staré tisky
    Přílohastaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.