Počet záznamů: 1
Lazarová, Monika - Autor
1. vyd. - Brno : CPress, 2014 - 180 s. : barev. il. ; 24 cm
ISBN 978-80-264-0133-9
Lazarová, Věra - Autor
česká jídla
kuchařské receptySignatura C 360.282 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Údaje o názvu Moderní česká kuchařka, aneb, Návrat k domácí stravě / Monika Lazarová, Věra Lazarová Část názvu Návrat k domácí stravě Název na hřbetu Moderní česká kuchařka Záhlaví-jméno Lazarová, Monika (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Brno : CPress, 2014 Fyz.popis 180 s. : barev. il. ; 24 cm ISBN 978-80-264-0133-9 Číslo nár. bibl. cnb002437742 Poznámky "Klasická česká kuchyně zohledňující zdraví strávníků a kvalitu potravin. Od výživové poradkyně!"--Obálka. Obsahuje rejstřík Dal.odpovědnost Lazarová, Věra (Autor)
Předmět.hesla česká jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.568(437.3) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Česká kuchyně Druh dok. KNIHY Dopřejte si dobrou českou kuchyni, a nedejte na mýty, že je nezdravá. Úspěšná brněnská výživová poradkyně společně se svou maminkou vám předkládají recepty pro přípravu 72 těch nejklasičtějších našich domácích jídel, jejichž vůně ve vás vyvolá vzpomínky na dětství u babičky. Naučte se je vařit nebo darujte tuto knihu tomu, kdo vám vaří! „…Pokrmy připravené doma, z čerstvých surovin a bez použití chemických přidaných látek jsou vždy zdravější, než průmyslově vyrobená strava, tvářící se jako zdravá, leč „obohacená" konzervanty. Važme si moudrosti našich předků, kteří se neřídili „trendy“, ale zdravým selským rozumem a léty prověřenými zkušenostmi. Jídlo musí být výživné a zároveň chutné - česká kuchyně splňuje obojí. Pokud jídlo připravíte z čerstvých a nezávadných potravin, je domácí kuchyně nepřekonatelná ve všech směrech.“ Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1