Počet záznamů: 1  

Kuchařka z ostrova Sardinie

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Konečná, Karolina, 1975- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : David Konečný, 2014 - 317 s. : barev. il. ; 27 cm
    ISBN 978-80-260-7006-1 (váz.)
      Bartoš, Marek, - Fotograf   Krist, Tomáš - Fotograf
     italská jídla
     Sardinie (Itálie)
     kuchařské recepty
    SignaturaB 54.485
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Kuchařka z ostrova Sardinie
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 54.485   

    Údaje o názvuKuchařka z ostrova Sardinie / Karolina Konečná ; fotografie Marek Bartoš, Tomáš Krist
    Záhlaví-jméno Konečná, Karolina, 1975- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : David Konečný, 2014
    Fyz.popis317 s. : barev. il. ; 27 cm
    ISBN978-80-260-7006-1 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002626790
    PoznámkyObsahuje rejstříky
    Dal.odpovědnost Bartoš, Marek, 1981- (Fotograf)
    Krist, Tomáš (Fotograf)
    Předmět.hesla italská jídla * Sardinie (Itálie)
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(450) , (450) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Kuchařka z ostrova Sardinie
    Jediná středomořská kuchařka, kterou budete potřebovat: nádherná, výpravná, s recepty, které voní a chutnají už z papíru. Díky nim poznáte úchvatný italský ostrov Sardinii a pochopíte, jak jsou si česká a sardská kuchyně blízké. A to až neuvěřitelně. Na Sardinii se stejně jako v Čechách pečou koblihy, kachna se zelím, chleba i krkovička, vaří se čočka, slepičí vývar nebo třeba kančí guláš. Ovšem i spoustu místních, jedinečných specialit, které nikde jinde nenajdete. Recepty jsou povětšinou jednoduché, prosté, z běžně dostupných surovin a vždycky strašně dobré. Autorka knihy, Karolina Konečná, novinářka, která miluje cestování a zbožňuje vaření, je sbírala přímo na Sardinii - od místních hospodyň, majitelů a majitelek restaurací, farem, od rybářů i myslivců. Každý ze 103 receptů doprovází celostránková fotografie, některé doplňují i fotografie postupu. No a rovnou na ostrov, tam vás přenese spousta fotografií z autorčiných cest na Sardinii. Kniha je rozdělená do devíti kapitol, takže poznáte všechny sardské delikatesy, od ryb, přes maso, zeleninu, polévky, chleba až po zvěřinu, těstoviny či místní sladkosti. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.