Počet záznamů: 1
Nože v kuchyni
1. vyd. - Praha : Fragment, 2014 - 224 s. : barev. il. ; 19 cm
ISBN 978-80-253-2241-3 (brož.)
Wareing, Marcus, - Autor
kuchařství příprava jídel krájení nože
příručky obrazové publikaceSignatura C 359.979 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Nože v kuchyni : jak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál! / Marcus Wareing ... [et al. ; z anglického originálu ... přeložila Lucie Schürerová]] Část názvu Jak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál! Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Fragment, 2014 Fyz.popis 224 s. : barev. il. ; 19 cm ISBN 978-80-253-2241-3 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002637121 Poznámky Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík Originál Knife skills Dal.odpovědnost Wareing, Marcus, 1970- (Autor)
Předmět.hesla kuchařství * příprava jídel * krájení * nože Forma, žánr příručky * obrazové publikace Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 641.55 , 641.512 , 672.712/.713 , (035) , (084.11) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Obdivujete profesionály v kuchařských show a to, jak skvěle umí zacházet s nožem? Není to tak složité, jak to na první pohled vypadá. S touto knihou se i z vás stane přeborník v krájení!• jak filetovat a vykosťovat různé druhy masa a ryb• jak rychle, úhledně a správně krájet • jak loupat a zdobit ovoce a zeleninu• druhy nožů a na co je používat• jak o nože správně pečovatVšechny postupy jsou nafoceny a přehledně popsány krok za krokem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1