Počet záznamů: 1  

Nože v kuchyni

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    1. vyd. - Praha : Fragment, 2014 - 224 s. : barev. il. ; 19 cm
    ISBN 978-80-253-2241-3 (brož.)
      Wareing, Marcus, - Autor
     kuchařství  příprava jídel  krájení  nože
     příručky  obrazové publikace
    SignaturaC 359.979
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Nože v kuchyni
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 359.979   

    Údaje o názvuNože v kuchyni : jak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál! / Marcus Wareing ... [et al. ; z anglického originálu ... přeložila Lucie Schürerová]]
    Část názvuJak krájet, filetovat a vykosťovat jako profesionál!
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Fragment, 2014
    Fyz.popis224 s. : barev. il. ; 19 cm
    ISBN978-80-253-2241-3 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002637121
    PoznámkyTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    OriginálKnife skills
    Dal.odpovědnost Wareing, Marcus, 1970- (Autor)
    Předmět.hesla kuchařství * příprava jídel * krájení * nože
    Forma, žánr příručky * obrazové publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641/642 , 641.55 , 641.512 , 672.712/.713 , (035) , (084.11)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Nože v kuchyni
    Obdivujete profesionály v kuchařských show a to, jak skvěle umí zacházet s nožem? Není to tak složité, jak to na první pohled vypadá. S touto knihou se i z vás stane přeborník v krájení!• jak filetovat a vykosťovat různé druhy masa a ryb• jak rychle, úhledně a správně krájet • jak loupat a zdobit ovoce a zeleninu• druhy nožů a na co je používat• jak o nože správně pečovatVšechny postupy jsou nafoceny a přehledně popsány krok za krokem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.