Počet záznamů: 1  

Jaroslav Brychta

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Langhamer, Antonín, 1936-2017 - Autor
    Železný Brod : Město Železný Brod, 2014 - 215 s. : il. (převážně barev.), portréty, faksim. ; 31 cm
    ISBN 978-80-260-6737-5 (váz.)
      Hlubuček, Martin, - Autor
     Brychta, Jaroslav, 1895-1971
    20. století
     umělecké sklo  sklo a skleněné výrobky  figurky
     monografie  obrazové publikace
    SignaturaB 54.442
    Umístění 748 - Umělecké sklo
    Jaroslav Brychta
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 54.442   

    Údaje o názvuJaroslav Brychta : spoluzakladatel a tvůrce železnobrodského skla / Antonín Langhamer, Martin Hlubuček
    Variantní názvyJaroslav Brychta, spoluzakladatel a tvůrce železnobrodského skla
    Záhlaví-jméno Langhamer, Antonín, 1936-2017 (Autor)
    Vyd.údajeŽelezný Brod : Město Železný Brod, 2014
    Fyz.popis215 s. : il. (převážně barev.), portréty, faksim. ; 31 cm
    ISBN978-80-260-6737-5 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002613564
    PoznámkyŽivotopisná data
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografické odkazy
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Hlubuček, Martin, 1974- (Autor)
    Předmět.hesla Brychta, Jaroslav, 1895-1971 * 20. století * umělecké sklo - Česko - 20. století * sklo a skleněné výrobky * figurky
    Forma, žánr monografie * obrazové publikace
    Konspekt666 - Sklářství. Keramika. Cement
    MDT 748 , 666.11/.28 , 688.72 , (437.3) , (048.8) , (084.11)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru748 - Umělecké sklo
    Druh dok.KNIHY
    Jaroslav Brychta
    Monografie přibližuje dílo význačného českého sklářského výtvarníka 20. století. Jaroslav Brychta působil ve sklárně v Železném Brodě, proslul monumentálními plastikami i figurkami z taženého a foukaného skla. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.