Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů 3
Sedláčková, Hana, 1925-2020 - Autor
2., upr. vyd. - Praha : Fortuna, 2008 - 87 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
ISBN 978-80-7373-032-1 (brož.)
kuchařství potraviny jídla
učebnice středních školSignatura B 54.415 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Technologie přípravy pokrmů 3. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková Variantní názvy Učebnice technologie přípravy pokrmů Záhlaví-jméno Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor) Údaje o vydání 2., upr. vyd. Vyd.údaje Praha : Fortuna, 2008 Fyz.popis 87 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7373-032-1 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb001832554 Poznámky Terminologický slovník Předmět.hesla kuchařství * potraviny * jídla Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641/642 , 663/664 , 641.55 , (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL http://toc.nkp.cz/NKC/200812/contents/nkc20081832554_1.pdf Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1