Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů 3

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Sedláčková, Hana, 1925-2020 - Autor
    2., upr. vyd. - Praha : Fortuna, 2008 - 87 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
    ISBN 978-80-7373-032-1 (brož.)
     kuchařství  potraviny  jídla
     učebnice středních škol
    SignaturaB 54.415
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Technologie přípravy pokrmů 3
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 54.415   

    Údaje o názvuTechnologie přípravy pokrmů 3. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková
    Variantní názvyUčebnice technologie přípravy pokrmů
    Záhlaví-jméno Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
    Údaje o vydání2., upr. vyd.
    Vyd.údajePraha : Fortuna, 2008
    Fyz.popis87 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7373-032-1 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001832554
    PoznámkyTerminologický slovník
    Předmět.hesla kuchařství * potraviny * jídla
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 641/642 , 663/664 , 641.55 , (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/200812/contents/nkc20081832554_1.pdf
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Technologie přípravy pokrmů 3
    Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.