Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů 2

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Sedláčková, Hana, 1925-2020 - Autor
    2., upr. vyd. - Praha : Fortuna, 2008 - 85 s., [16] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm
    ISBN 978-80-7168-952-2 (dotisk : brož.)
     kuchařství  bezmasá jídla  moučníky
     učebnice středních škol  kuchařské recepty
    SignaturaB 54.414
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Technologie přípravy pokrmů 2
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 54.414   

    Údaje o názvuTechnologie přípravy pokrmů 2. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková
    Část názvuUčebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy
    Záhlaví-jméno Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
    Údaje o vydání2., upr. vyd.
    Vyd.údajePraha : Fortuna, 2008
    Fyz.popis85 s., [16] s. barev. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7168-952-2 (dotisk : brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb001644543
    PoznámkyDotisk r. 2011
    Předmět.hesla kuchařství * bezmasá jídla * moučníky
    Forma, žánr učebnice středních škol * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT 641/642 , 641.55 , 641.85 , (075.3) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky
    Druh dok.KNIHY
    Technologie přípravy pokrmů 2
    Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.