Počet záznamů: 1
Child, Julia, 1912-2004 - Autor
Vyd. 1. - Brno : Jota, 2014 - 895 s. ; 24 cm
ISBN 978-80-7462-441-4 (váz.)
Populárně naučná
Bertholle, Louisette - Autor Beck, Simone, - Autor
francouzská jídla
kuchařské recepty příručkySignatura C 359.894 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Title statement Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek] Main entry-name Child, Julia, 1912-2004 (Author) Edition statement Vyd. 1. Issue data Brno : Jota, 2014 Phys.des. 895 s. ; 24 cm ISBN 978-80-7462-441-4 (váz.) Edition Populárně naučná Note Obsahuje rejstřík Original Mastering the art of French cooking Another responsib. Bertholle, Louisette (Author)
Beck, Simone, 1904-1991 (Author)
Subj. Headings francouzská jídla Form, Genre kuchařské recepty * příručky Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 641.568(44) , (083.12) , (035) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně Document kind BOOKS Světoznámá bible kulinářského umění a základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Samotné recepty jsou rozdělené do deseti kapitol, na jejichž počátku vždy najdete stručný úvod do „tématu“. Naučíte se vařit francouzské polévky, předkrmy, hlavní jídla i dezerty. Dozvíte se spoustu zajímavého o francouzských omáčkách, které jsou podle mnohých skutečnou korunou každého dobrého jídla, o jednotlivých druzích masa, drůbeže, ryb a zeleniny. Všechny recepty jsou stručné a srozumitelné, neboť Childová vždy myslela především na amatéry, a samozřejmě nechybí ani přesné údaje o jednotlivých ingrediencích. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBUNačítání…
Počet záznamů: 1