Počet záznamů: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Child, Julia, 1912-2004 - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Jota, 2014 - 895 s. ; 24 cm
    ISBN 978-80-7462-441-4 (váz.)
    Populárně naučná
      Bertholle, Louisette - Autor   Beck, Simone, - Autor
     francouzská jídla
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 359.894
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Umění francouzské kuchyně
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 359.894   

    Údaje o názvuUmění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně / Julia Childová, Louisette Bertholleová, Simone Becková ; [z anglického originálu ... přeložil Jan Sládek]
    Záhlaví-jméno Child, Julia, 1912-2004 (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajeBrno : Jota, 2014
    Fyz.popis895 s. ; 24 cm
    ISBN978-80-7462-441-4 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002774683
    Edice Populárně naučná
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálMastering the art of French cooking
    Dal.odpovědnost Bertholle, Louisette (Autor)
    Beck, Simone, 1904-1991 (Autor)
    Předmět.hesla francouzská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.568(44) , (083.12) , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Středomořská kuchyně
    Druh dok.KNIHY
    Umění francouzské kuchyně
    Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, jehož se v Americe prodalo více než milion výtisků. Po vydání dnes velmi uznávané první knihy pilně pokračovaly v práci, bádaly a zkoušely další recepty klasických jídel i francouzské regionální speciality – vařily, radily se, ochutnávaly, zdokonalovaly. Svoje objevy a poznatky sepsaly do druhého svazku, brilantní sbírky receptů, které jednak rozšíří váš kulinářský repertoár, ale hlavně vám umožní postoupit na vyšší úroveň ve studiu umění francouzské kuchyně. Druhá kniha je určena lidem, kteří budou chtít za použití běžných surovin a v běžně vybavené kuchyni okusit nebo si nostalgicky připomenout jedinečné příchutě a vůně Francie – oběd ve venkovské hospůdce v Provence či večer v noblesní pařížské restauraci. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.