Počet záznamů: 1
Nejlepší zabijačkové speciality
Hlinovský, Alexander, 1968- - Autor
1. české vyd. - Praha : Slovart, 2014 - 95 s. : barev. il. ; 26 cm
ISBN 978-80-7391-912-2 (váz.)
domácí zabijačka vepřové maso masné výrobky uzeniny
kuchařské receptySignatura B 54.560 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Title statement Nejlepší zabijačkové speciality / Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová] Main entry-name Hlinovský, Alexander, 1968- (Author) Edition statement 1. české vyd. Issue data Praha : Slovart, 2014 Phys.des. 95 s. : barev. il. ; 26 cm ISBN 978-80-7391-912-2 (váz.) National bibl. num. cnb002638309 Note Přeloženo ze slovenštiny. Obsahuje rejstříky Original Najlepšie zabíjačkové špeciality Subj. Headings domácí zabijačka * vepřové maso * masné výrobky * uzeniny Form, Genre kuchařské recepty Conspect 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla UDC 637.513.11 , 637.5'64 , 637.5+664.91/.95 , 637.523 , (083.12) Country Česko Language čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla Document kind BOOKS Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě. V promyšlené sbírce receptů a rad nabízí originální koncept, díky kterému si můžete slovenské, české a moravské zabijačkové speciality připravit doma. Domácí zabijačka není tedy výsadou venkova, v každé kuchyni se dají udělat vynikající jitrničky, jelítka, klobásy, tlačenky, salámy, paštiky, šunky či párky. Pokud dodržíte uvedené návody, můžete se radovat z kvalitního a chutného výsledku. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1