Počet záznamů: 1  

Nejlepší zabijačkové speciality

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hlinovský, Alexander, 1968- - Autor
    1. české vyd. - Praha : Slovart, 2014 - 95 s. : barev. il. ; 26 cm
    ISBN 978-80-7391-912-2 (váz.)
     domácí zabijačka  vepřové maso  masné výrobky  uzeniny
     kuchařské recepty
    SignaturaB 54.560
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Nejlepší zabijačkové speciality
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 09.12.2024)B 54.560   

    Title statementNejlepší zabijačkové speciality / Alexander Hlinovský ; [překlad Stanislava Moravcová]
    Main entry-name Hlinovský, Alexander, 1968- (Author)
    Edition statement1. české vyd.
    Issue dataPraha : Slovart, 2014
    Phys.des.95 s. : barev. il. ; 26 cm
    ISBN978-80-7391-912-2 (váz.)
    National bibl. num.cnb002638309
    NotePřeloženo ze slovenštiny. Obsahuje rejstříky
    OriginalNajlepšie zabíjačkové špeciality
    Subj. Headings domácí zabijačka * vepřové maso * masné výrobky * uzeniny
    Form, Genre kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 637.513.11 , 637.5'64 , 637.5+664.91/.95 , 637.523 , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Masitá jídla
    Document kindBOOKS
    Nejlepší zabijačkové speciality
    Možná si i vy pamatujete, jak kdysi výborně chutnaly párky nebo salámy. Proč si tento zážitek nedopřát znova? Dědictví, které nám zanechali staří mistři řezníci, by mělo zůstat zachováno pro naše potomky, aby také věděli, že masný výrobek skvělé chuti se dá vyrobit i bez chemických přísad. Autor knihy žijící na Slovensku pochází z řeznické rodiny, lásku k masu v něm vzbudili otec a děd, řezníci vyhlášení v Čechách a na Moravě. V promyšlené sbírce receptů a rad nabízí originální koncept, díky kterému si můžete slovenské, české a moravské zabijačkové speciality připravit doma. Domácí zabijačka není tedy výsadou venkova, v každé kuchyni se dají udělat vynikající jitrničky, jelítka, klobásy, tlačenky, salámy, paštiky, šunky či párky. Pokud dodržíte uvedené návody, můžete se radovat z kvalitního a chutného výsledku. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.