Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů 1
Sedláčková, Hana, 1925-2020 - Autor
3., přeprac. vyd. - Praha : Fortuna, 2004 - 85 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm
ISBN 80-7168-912-2 (brož.)
Otoupal, Pavel, - Autor
kuchařství jídla
učebnice středních školSignatura B 54.376 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Údaje o názvu Technologie přípravy pokrmů 1 : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková, Pavel Otoupal Záhlaví-jméno Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor) Údaje o vydání 3., přeprac. vyd. Vyd.údaje Praha : Fortuna, 2004 Fyz.popis 85 s., [8] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm ISBN 80-7168-912-2 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb001534253 Poznámky Hřbetní podnázev: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii Dal.odpovědnost Otoupal, Pavel, 1935- (Autor)
Předmět.hesla kuchařství * jídla Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641/642 , 641.55 , (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky Druh dok. KNIHY Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1