Počet záznamů: 1  

Bez lepku a chutně!

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Dupin, Olivia - Autor
    Vyd. 1. - [Praha] : Synergie, c2014 - 224 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN 978-80-7370-272-4 (brož.)
    Bezlepková kuchařka
     celiakie  bezlepková dieta  dietní jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 359.502
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Bez lepku a chutně!
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 359.502   

    Údaje o názvuBez lepku a chutně! : jak vařit z přirozeně bezlepkových potravin / Olivia Dupin ; [z anglického originálu ... přeložila Lenka Strnadová]
    Záhlaví-jméno Dupin, Olivia (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údaje[Praha] : Synergie, c2014
    Fyz.popis224 s. : barev. il. ; 24 cm
    ISBN978-80-7370-272-4 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002591534
    Edice Bezlepková kuchařka
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    OriginálComplete guide to naturally gluten-free foods
    Předmět.hesla celiakie * bezlepková dieta * dietní jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 616.341-002-008.6 , 641.563 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Druh dok.KNIHY
    Bez lepku a chutně!
    Bez lepku a chutně! – Jak vařit z přirozeně bezlepkových surovin - Olivia Dupin. V této kuchařce se dozvíte všechno, co potřebujete k životu bez lepku - jaké potraviny kupovat, co jíst a na co si dát pozor, ale hlavně se naučíte jak vařit a péct bez lepku a přesto chutně. Autorka používá pro své recepty silu přirozeně bezlepkových potravin, které máme k dispozici, a učí nás, jak je upravit s fantazií a tak, aby si na nich mohl pochutnat úplně každý, ať už bezlepkovou dietu drží nebo ne. V první části se dozvíte více o bezlepkové dietě, jak stanovit diagnózu, jak nakupovat bezlepkové potraviny i jednoduché zásady pro stravování v restauracích. Také zde najdete užitečný seznam přirozeně bezlepkových potravin, které většinou znáte a které se dají koupit v každém větším supermarketu. Druhá část obsahuje 100 výtečných receptů na jednoduchá a přesto nesmírně chutná jídla. Takže neváhejta a zkuste vařit bez lepku a chutně! Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.