Počet záznamů: 1  

Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Janotová, Lucie - Autor
    1. vyd. - Plzeň : Jídelny.cz, 2014 - 215 s. : il., 1 portrét ; 21 cm
    ISBN 978-80-905557-1-6 (brož.)
     bezpečnost potravin
     příručky
    SignaturaC 359.308
    Umístění 614 - Zdravotnictví. Lékařské organizace. Lékařská a ošetřovatelská etika
    Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 359.308   

    Údaje o názvuBezpečnost potravin ve stravovacích provozech / Lucie Janotová
    Záhlaví-jméno Janotová, Lucie (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePlzeň : Jídelny.cz, 2014
    Fyz.popis215 s. : il., 1 portrét ; 21 cm
    ISBN978-80-905557-1-6 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002616726
    PoznámkyTerminologický slovník
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla bezpečnost potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT 614.31:663/664 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru614 - Zdravotnictví. Lékařské organizace. Lékařská a ošetřovatelská etika
    Druh dok.KNIHY
    Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.