Počet záznamů: 1  

Die Bierbrauerei

  1. kniha

    kniha


     Schuster, Karl - Autor
    3., neubearbeitete und erweiterte Auflage - Stuttgart : Ferdinand Enke, 1963 - xii, 493 s. : il.
      Weinfurtner, Franz - Autor
     pivovarnictví  pivo  technologie  fermentace
     monografie
    SignaturaC 66.565/3
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 66.565/3   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuDie Bierbrauerei. III. Band, Die Technologie der Gärung. Das fertige Bier / by Karl Schuster, Franz Weinfurtner
    Část názvuTechnologie der Gärung
    Fertige Bier
    Záhlaví-jméno Schuster, Karl (Autor)
    Údaje o vydání3., neubearbeitete und erweiterte Auflage
    Vyd.údajeStuttgart : Ferdinand Enke, 1963
    Fyz.popisxii, 493 s. : il.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    Dal.odpovědnost Weinfurtner, Franz (Autor)
    Předmět.hesla pivovarnictví * pivo * technologie * fermentace
    Forma, žánr monografie
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.4 , 641.87:663.4 , 001.126-029:6 , 66.098:577.15 , (048.8) , 663
    Země vyd.Německo
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.