Počet záznamů: 1
Die Bierbrauerei
kniha
Schuster, Karl - Autor
3., neubearbeitete und erweiterte Auflage - Stuttgart : Ferdinand Enke, 1963 - xii, 493 s. : il.
Weinfurtner, Franz - Autor
pivovarnictví pivo technologie fermentace
monografieSignatura C 66.565/3 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Die Bierbrauerei. III. Band, Die Technologie der Gärung. Das fertige Bier / by Karl Schuster, Franz Weinfurtner Část názvu Technologie der Gärung Fertige Bier Záhlaví-jméno Schuster, Karl (Autor) Údaje o vydání 3., neubearbeitete und erweiterte Auflage Vyd.údaje Stuttgart : Ferdinand Enke, 1963 Fyz.popis xii, 493 s. : il. Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii a rejstřík Dal.odpovědnost Weinfurtner, Franz (Autor)
Předmět.hesla pivovarnictví * pivo * technologie * fermentace Forma, žánr monografie Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663.4 , 641.87:663.4 , 001.126-029:6 , 66.098:577.15 , (048.8) , 663 Země vyd. Německo Jazyk dok. němčina Druh dok. KNIHY Načítání…
Počet záznamů: 1