Počet záznamů: 1  

Mechanizace sklizně a posklizňové úpravy brambor


  1.  Sedlák, Josef, 1924-2007 - Autor
    1. vyd. - Praha : SZN, 1968 - 160, [4] s.
    Mechanizace, výstavba a vodní hospodářství
      Radil, Bohumil - Autor   Kalina, Josef, - Autor
     brambory  sklizeň zemědělských plodin  mechanizace výroby
    SignaturaC 66.350
    Umístění
    Mechanizace sklizně a posklizňové úpravy brambor
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 66.350   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 66.350 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuMechanizace sklizně a posklizňové úpravy brambor / [Autoři:] Sedlák, Kalina, Radil ; Předml.: M. Preininger
    Záhlaví-jméno Sedlák, Josef, 1924-2007 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SZN, 1968
    Fyz.popis160, [4] s.
    Číslo nár. bibl.cnb000448684
    Edice Mechanizace, výstavba a vodní hospodářství
    Poznámky1500 výt.. Přehl. lit.. Pozn.. S obr., fot. a grafy v textu. Obálka: Václav Hladký
    Dal.odpovědnost Radil, Bohumil (Autor)
    Kalina, Josef, 1925-1967 (Autor)
    Předmět.hesla brambory * sklizeň zemědělských plodin * mechanizace výroby
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT 338.363 , 631.55 , 633.491 , 635.21
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Mechanizace sklizně a posklizňové úpravy brambor
    Popisy nových strojů a technologií v oboru sklizně a posklizňové úpravy brambor a jejich srovnání se zahraničními tvoří obsah publikace, která se současně zabývá i posouzením problematiky z hlediska organizačně ekonomického.Autořipřihlížejí i k perspektivnímu vývoji a v závěrečném hodnocení mechanizačních prostředků konstatují, že pro komplexnost prací jsou sice základní technologické problémy vyřešeny, nejsou však ještě vyvinuty všechny potřebnémechanizačníprostředky tak, aby mohly být zavedeny všeobecně do praxe. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.