Počet záznamů: 1
Pravá vietnamská kuchyně
Luu, Uyen - Autor
1. vyd. - [Praha] : Slovart, c2014 - 143 s. : barev. il. ; 25 cm
ISBN 978-80-7391-873-6 (váz.)
gastronomie zvyky a obyčeje vietnamská jídla
kuchařské receptySignatura C 358.953 Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Údaje o názvu Pravá vietnamská kuchyně : recepty a příběhy, které na váš talíř přinesou opravdové vietnamské jídlo / Uyen Luu ; fotografie jídla Clare Winfield Záhlaví-jméno Luu, Uyen (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje [Praha] : Slovart, c2014 Fyz.popis 143 s. : barev. il. ; 25 cm ISBN 978-80-7391-873-6 (váz.) Číslo nár. bibl. cnb002616502 Poznámky Přeloženo z angličtiny. Obsahuje rejstřík Originál My Vietnamese kitchen Předmět.hesla gastronomie - Vietnam * zvyky a obyčeje - Vietnam * vietnamská jídla Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641/642 , 39 , 641.568(597) , (597) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Asijské kuchyně Druh dok. KNIHY Udělejte si doma jednoduché vietnamské jídlo! Když začnete vařit podle této vietnamské kuchařky, zjistíte, že potřebujete jen hrstku surovin a pak se budete snažit vyvážit sladkou, kyselou, slanou, hořkou, ostrou a umami chuť. Mnoho receptů je pro každodenní vaření - od rychlých polévek po pokrmy sdílené členy rodiny z jedné mísy a zázraky z jednoho hrnce. V knize jsou jídla i na víkendy a svátky, kdy máte o něco více času na vaření. Říká se tomu jídlo pro zábavu. Pokrmy můžete upravovat podle toho, jaké suroviny máte po ruce, a pokud něco neseženete, nahradíte to, recepty slouží jako kostra z přísad a postupů. Přizpůsobujte recepty, spotřebovávejte všechno beze zbytků a vystačte si s tím, co máte. Snadno poznáte, jak lze dát jídlu pravou vietnamskou chuť. Čeká vás třeba tofu s rajčaty a výhonkovou brokolicí v rybí omáčce, houby a topinambury prudce opékané v pánvi, horká a ohnivá zelenina s ančovičkami, kuřecí salát s cukrovým hráškem, vietnamským koriandrem a šalotkami nebo čerstvé závitky se salátem. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1