Počet záznamů: 1  

Lactancius Firmianus o prawé poctě Božj


  1.  Lactantius, Lucius Coelius Fermianus, 250-317 - Autor
    Po wydánj Boleslawském roku 1518 nynj podruhé wydaný - W Praze : v Jána Joz. Diesbacha, 1786 - 108, [4 vacat] s. ; 8°
      Diesbach, Jan Josef, - Tiskař
    SignaturaSC 1446
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 1446   

    Title statementLactancius Firmianus o prawé poctě Božj
    Portion of titleO prawé poctě Božj
    Varying form of titleLactantius Firmianus o pravé poctě Boží
    O pravé poctě Boží
    Main entry-name Lactantius, Lucius Coelius Fermianus, 250-317 (Author)
    Edition statementPo wydánj Boleslawském roku 1518 nynj podruhé wydaný
    Issue dataW Praze : v Jána Joz. Diesbacha, 1786
    Phys.des.108, [4 vacat] s. ; 8°
    Provenience Apologetický kroužek bohoslovců - Jirsík (České Budějovice, Česko)
    NoteNa titulní straně vinětka, krátká linka, impresum pod dvojlinkou. Dvojlinka na s. 8, ozdůbka na konci textu na s. 108, neživá záhlaví, signatury, kustody
    CitationKnihopis, K04660
    Ownership hist.Na předním přídeští, na titulní straně a na s. 76 razítko s textem "Knihovna apolog. kroužku "Jirsík" bohoslovců v Č. Budějovicích"
    Poznámky k popisovanému exemplářiStará sign.: A.59. (inkoustem na titulní straně a na štítku na hřbetu; obě škrtlé); K+31 (inkoustem na titulní straně a na štítku na hřbetu); Z76 (tužkou na titulní straně); SC 1313
    Binding inf.Vazba brožovaná, obálka z polotuhé lepenky na povrchu vícebarevný mramorovaný papír, šití na dva zapuštěné motouzy. Na hřbetu štítek se signaturou A59 (škrtnuta) a na témže štítku novější signatura K+31
    Another responsib. Diesbach, Jan Josef, -1807 (Printer)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.