Počet záznamů: 1  

700 let se lvem ve znaku

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Steinhauser, Ladislav, 1954- - Autor
    Vyd. 1. - Brno : Český svaz zpracovatelů masa ve spolupráci s Fakultou veterinární hygieny a ekologie Veterinární a farmaceutické univerzity, 2010 - 447 s. : il. (některé barev.), portréty, noty, faksim. ; 30 cm
    ISBN 978-80-7305-105-1 (váz.)
    13.-21. století
     řeznictví  uzenářství  masný průmysl  dějiny řemesel  dějiny průmyslu
     monografie
    SignaturaB 54.200
    Umístění 637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    700 let se lvem ve znaku
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 54.200   

    Title statement700 let se lvem ve znaku / Ladislav Steinhauser
    Varying form of titleSedm set let se lvem ve znaku
    Main entry-name Steinhauser, Ladislav, 1954- (Author)
    Edition statementVyd. 1.
    Issue dataBrno : Český svaz zpracovatelů masa ve spolupráci s Fakultou veterinární hygieny a ekologie Veterinární a farmaceutické univerzity, 2010
    Phys.des.447 s. : il. (některé barev.), portréty, noty, faksim. ; 30 cm
    ISBN978-80-7305-105-1 (váz.)
    National bibl. num.cnb002120920
    NoteV tiráži uveden chybný název: 900 let se lvem ve znaku. Terminologický slovník
    Internal Bibliographies/Indexes NoteObsahuje rejstřík
    Subj. Headings 13.-21. století * řeznictví - Česko * uzenářství - Česko * masný průmysl - Česko * dějiny řemesel - Česko - 13.-21. století * dějiny průmyslu - Česko - 13.-21. století
    Form, Genre monografie
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 637.5 , 637.523 , 637.5+664.91/.95 , 67/68(091) , 338.45(091) , (437.3) , (048.8)
    CountryČesko
    Languagečeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201009/contents/nkc20102120920_1.pdf
    Ve volném výběru637 - Živočišné produkty. Mléko, maso
    Document kindBOOKS
    700 let se lvem ve znaku
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.