Počet záznamů: 1  

Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Šimková, Hana - Autor
    1. vyd. - V Brně : CPress, 2014 - 104 s. : barev. il., 1 portrét ; 24 cm
    ISBN 978-80-264-0499-6 (váz.)
     bezlepková dieta  bezmléčná dieta  dietní jídla
    bezsójová dieta
     kuchařské recepty
    SignaturaC 358.743
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 358.743   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 358.743 a   
    Suché Vrbné k vypůjčeníC 358.743 SV   

    Údaje o názvuBezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka / Hana Šimková
    Variantní názvyObálkový a hřbetní název: Bezlepková, bezmléčná a bezsójová kuchařka
    Záhlaví-jméno Šimková, Hana (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajeV Brně : CPress, 2014
    Fyz.popis104 s. : barev. il., 1 portrét ; 24 cm
    ISBN978-80-264-0499-6 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002616774
    PoznámkyObálkový podnázev: pečivo, pomazánky, bramborové variace, obědy, večeře, slavnostní jídla a dezerty
    Předmět.heslabezsójová dieta
    Předmět.hesla bezlepková dieta * bezmléčná dieta * dietní jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.563 , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezlepková jídla
    Druh dok.KNIHY
    Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka
    I bez lepku, sóji, mléka a dokonce i bez vajec dokážete podle této knihy připravit nepřebernou škálu vynikajících jídel pro různé příležitosti. Klasické pečivo, kynuté jahodové knedlíky, pomazánky, polévky, bramborové variace a mnoho variant ochucených bramborových kaší, hlavní chody, večeře, zmrzliny, likéry, dezerty.  Nechybí tradiční jídla pro slavnostní příležitosti, jako jsou Vánoce, Velikonoce, oslavy. Autorka se přípravě jídel pro alergiky věnuje více než 20 let, vaří je celé své rodině, na toto téma již vydala dvě knihy (České bezlepkové pečení a České bezlepkové slavnostní pečení) a další píše. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.