Počet záznamů: 1  

Ekonomika i organizacija proizvodstva govjadiny na promyšlennoj osnove

  1. kniha

    kniha


     Morsin, Sergej Sergejevič - Autor
    Moskva : Kolos, 1972 - 175 s.
     hovězí maso  ekonomika výroby  masný průmysl
     příručky
    SignaturaC 67.138
    Umístění
    Title statementCOMPENDIUM ALPHABETICUM SCOTISTICO-JURIDICUM ET JURIDICO-CANONICUM LIBRI II. DECRETALIUM GREGORII IX. PONTIFICIS MAXIMI / Quod Pro utilissima & simul facillima materiarium scitu necessariarum recollectione, clara & succincta methodo Composuit ET Publicae utilitate exposuit P. F. ARNOLDUS HACKHOFFER, Ord. Min. S.P. Francisci Strictioris Observantiae, Reformatae Provinciae Austriae S. Bernardini Lector Generalis, & in Conventu Clagenfurtensi Guardianus actualis. Clagenfurti ad S. Franciscum Anno M. DCC. XLII.
    Main entry-name Hackhoffer, Arnold, činný 1771-1774 (Author)
    Issue data[Linz]: Sumptibus Francisci Antonii Ilger, Bibliopolae Lincensis, [1742] (Lincii : Typis Joannis Caspari Leidenmayr, Statuum Superioris Austriae Typographi)
    Phys.des.[8], 465, [3] ; 8°
    Note"Cum Licentia Superiorum". Impresum pod linkou. Vlys, konturovaná iniciála A na ozdobném pozadí, plné iniciály ve volném prostoru, ozdůbky a závorky v záhlaví od textu oddělené linkou, na s. 465 ozdůbky na konci textu, signatury, kustody
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 67.138   

    InfoRETRO-CATALOGUING - SHORT RECORD
    Title statementEkonomika i organizacija proizvodstva govjadiny na promyšlennoj osnove / S.S. Morsin
    Main entry-name Morsin, Sergej Sergejevič (Author)
    Issue dataMoskva : Kolos, 1972
    Phys.des.175 s.
    Subj. Headings hovězí maso * ekonomika výroby * masný průmysl - organizace a řízení
    Form, Genre příručky
    Conspect637 - Živočišné produkty
    UDC 005 , 637.5+664.91/.95 , 338.3 , 637.5'62 , 641.55:637.5'62 , (035)
    CountryRusko
    Languageruština
    Document kindBOOKS
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.