Počet záznamů: 1  

Tvorba jako způsob poznávání

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Slavík, Jan, 1953- - Autor
    Vyd. 1. - Praha : Karolinum, 2013 - 538 s. : il., faksim. ; 24 cm
    ISBN 978-80-246-2335-1 (brož.)
      Chrz, Vladimír, - Autor   Štech, Stanislav, - Autor
     kreativita  kreativita  tvůrčí práce  tvůrčí myšlení  poznávání  didaktika
     kolektivní monografie
    SignaturaC 358.474
    Umístění 159.95 - Myšlení. Tvořivost. Paměť. Pozornost
    Tvorba jako způsob poznávání
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 358.474   

    Údaje o názvuTvorba jako způsob poznávání / Jan Slavík, Vladimír Chrz, Stanislav Štech et al.
    Záhlaví-jméno Slavík, Jan, 1953- (Autor)
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Karolinum, 2013
    Fyz.popis538 s. : il., faksim. ; 24 cm
    ISBN978-80-246-2335-1 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002540835
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstříky
    Jazyková pozn.Anglické resumé
    Dal.odpovědnost Chrz, Vladimír, 1960- (Autor)
    Štech, Stanislav, 1954- (Autor)
    Dal.odpovědnost Univerzita Karlova (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla kreativita - teorie * kreativita - pedagogické aspekty * tvůrčí práce * tvůrčí myšlení * poznávání * didaktika
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt159.95 - Vyšší duševní procesy
    MDT 159.954 , 37 , 331.102.312 , 159.954/.955 , 159.95 , 37.02 , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru159.95 - Myšlení. Tvořivost. Paměť. Pozornost
    Druh dok.KNIHY
    Tvorba jako způsob poznávání
    Tvorba anebo tvořivost, založená na myšlence osvobození a rozvíjení lidské přirozenosti, patřila k velkým tématům modernistické psychologie i pedagogiky a zájem o ni setrvává i v dnešním školském diskurzu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.