Počet záznamů: 1  

Stávám se veganem

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Dahlke, Rüdiger, 1951- - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2014 - 125 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN 978-80-247-5272-3 (brož.)
    Pro vaše zdraví
      Neumayr, Dorothea - Spolupracovník
     veganství  veganská jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 358.553
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Stávám se veganem
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) vypůjčeno (do 10.05.2024)C 358.553   

    Údaje o názvuStávám se veganem : 4týdenní program pro zdravý a dlouhý život / Ruediger Dahlke ; spolupráce Dorothea Neumayr ; [přeložila Jana Bílková]
    Část názvu4týdenní program pro zdravý a dlouhý život
    Variantní názvyČtyřtýdenní program pro zdravý a dlouhý život
    Záhlaví-jméno Dahlke, Rüdiger, 1951- (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Grada, 2014
    Fyz.popis125 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN978-80-247-5272-3 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002609805
    Edice Pro vaše zdraví
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    OriginálVegan für Einsteiger
    Dal.odpovědnost Neumayr, Dorothea (Spolupracovník)
    Předmět.hesla veganství * veganská jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 613.261 , 641.564:613.26 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Druh dok.KNIHY
    Stávám se veganem
    Autor bestsellerů Ruediger Dahlke zde ukazuje cestu k čistě rostlinné stravě. Veganská výživa však může úžasně posunout i náš duchovně-duševní vývoj, protože se tak stáváme vnímavějšími a otevřenějšími.Můžete tak odlehčit svému tělu i duši a zároveň zachránit spoustu zvířat a naši planetu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.