Počet záznamů: 1  

Stávám se veganem

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Dahlke, Rüdiger, 1951- - Autor
    1. vyd. - Praha : Grada, 2014 - 125 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN 978-80-247-5272-3 (brož.)
    Pro vaše zdraví
      Neumayr, Dorothea - Spolupracovník
     veganství  veganská jídla
     příručky  kuchařské recepty
    SignaturaC 358.553
    Umístění 641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Stávám se veganem
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 358.553   

    Title statementStávám se veganem : 4týdenní program pro zdravý a dlouhý život / Ruediger Dahlke ; spolupráce Dorothea Neumayr ; [přeložila Jana Bílková]
    Portion of title4týdenní program pro zdravý a dlouhý život
    Varying form of titleČtyřtýdenní program pro zdravý a dlouhý život
    Main entry-name Dahlke, Rüdiger, 1951- (Author)
    Edition statement1. vyd.
    Issue dataPraha : Grada, 2014
    Phys.des.125 s. : barev. il. ; 20 cm
    ISBN978-80-247-5272-3 (brož.)
    National bibl. num.cnb002609805
    Edition Pro vaše zdraví
    NotePřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    OriginalVegan für Einsteiger
    Another responsib. Neumayr, Dorothea (Collaborator)
    Subj. Headings veganství * veganská jídla
    Form, Genre příručky * kuchařské recepty
    Conspect641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    UDC 613.261 , 641.564:613.26 , (035) , (083.12)
    CountryČesko
    Languagečeština
    Ve volném výběru641/642 - Příprava jídel. Vaření. Stolování. Kuchařky. Bezmasá jídla
    Document kindBOOKS
    Stávám se veganem
    Autor bestsellerů Ruediger Dahlke zde ukazuje cestu k čistě rostlinné stravě. Veganská výživa však může úžasně posunout i náš duchovně-duševní vývoj, protože se tak stáváme vnímavějšími a otevřenějšími.Můžete tak odlehčit svému tělu i duši a zároveň zachránit spoustu zvířat a naši planetu. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.