Počet záznamů: 1  

Škoda 130 RS

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Červený, Mirko, 1935- - Autor
    3. české vyd. - Praha : GT Club, 2009 - 349 s. : il. (některé barev.), portréty ; 31 cm
    ISBN (Váz.)
      Řepa, Karel - Autor
     automobilový sport  závodní automobily  konstrukce vozidel  Škoda (automobily)  Škoda 130 RS
     přehledy  obrazové publikace
    SignaturaB 54.177
    Umístění 629.33 - Osobní automobily
    Škoda 130 RS
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníB 54.177   

    Údaje o názvuŠkoda 130 RS : vítěz Mistrovství Evropy značek 1981 / Mirko Červený, Karel Řepa
    Záhlaví-jméno Červený, Mirko, 1935- (Autor)
    Údaje o vydání3. české vyd.
    Vyd.údajePraha : GT Club, 2009
    Fyz.popis349 s. : il. (některé barev.), portréty ; 31 cm
    ISBN(Váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002031950
    PoznámkyRozložená tit. s.
    Dal.odpovědnost Řepa, Karel (Autor)
    Předmět.hesla automobilový sport * závodní automobily - Československo * konstrukce vozidel * Škoda (automobily) * Škoda 130 RS
    Forma, žánr přehledy * obrazové publikace
    Konspekt629 - Dopravní prostředky
    MDT (084.11) , 796.71 , 629.371.21/.22 , 629.3.02 , 629.331 , (437) , (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201012/contents/nkc20102031950_1.pdf
    Ve volném výběru629.33 - Osobní automobily
    Druh dok.KNIHY
    Škoda 130 RS
    V devíti kapitolách autoři popsali nejen základní historiká data vzniku tototo úspěšného sportovního vozu, ale i jeho předchůdců. Zaměřili se i na technické parametry a postupný vývoj důležitých částí motoru, aerodynamiku vozu a na přípravu výroby i zkoušek prototypů. Nezapomněli ani na mechaniky a jezdce, kteří na vývoji vozu spolupracovali.Kniha je doplněna mnoha Podrobnými výkresy a fotografiemi motoru, karoserie i podvozku. Zdroj anotace: OKCZ - ANOTACE Z WEBU
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.