Počet záznamů: 1  

Přírodní látky a jejich biologická aktivita

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


    Vyd. 1. - Praha : Karolinum, 2010 - 653 s. : il. ; 23 cm
    ISBN 978-80-246-1801-2 (brož.)
      Opletal, Lubomír, - Editor   Skřivanová, Věra, - Editor
     biologicky aktivní látky  přírodní látky  krmiva  výživa zvířat
     kolektivní monografie
    SignaturaC 358.422/2
    Umístění 576/577 - Cytologie. Biochemie. Biofyzika. Molekulární biologie
    Přírodní látky a jejich biologická aktivita
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 358.422/2   

    Údaje o názvuPřírodní látky a jejich biologická aktivita. Svazek 2, Využití látek pro ovlivnění fyziologických procesů hospodářských zvířat / editoři Lubomír Opletal, Věra Skřivanová
    Část názvuVyužití látek pro ovlivnění fyziologických procesů hospodářských zvířat
    Údaje o vydáníVyd. 1.
    Vyd.údajePraha : Karolinum, 2010
    Fyz.popis653 s. : il. ; 23 cm
    ISBN978-80-246-1801-2 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002111305
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografie a rejstřík
    Dal.odpovědnost Opletal, Lubomír, 1952- (Editor)
    Skřivanová, Věra, 1951- (Editor)
    Dal.odpovědnost Univerzita Karlova (Nakladatel, vydavatel)
    Předmět.hesla biologicky aktivní látky * přírodní látky * krmiva * výživa zvířat
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    MDT 577.1 , 577.1 , 636.085/.087 , 636.084.4 , (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201007/contents/nkc20102111305_1.pdf
    Ve volném výběru576/577 - Cytologie. Biochemie. Biofyzika. Molekulární biologie
    Druh dok.KNIHY
    Přírodní látky a jejich biologická aktivita
    Nutraceutika jsou skupinou komerčních potravinářských produktů, používaných v západní Evropě, USA a Japonsku, jež jsou známy již relativně dlouhou dobu. Nejedná se však ani o léčivé přípravky, ani o potravinu ve vlastním slova smyslu, ale o potravinu s příznivým působením na fyziologii člověka, která má často preventivní účinek vůči některým chorobám. Předkládaná monografie přináší základní informace z oblasti potravin pro zvláštní výživu, jež nejsou českým farmaceutům příliš známé, přičemž cílem publikace je rychle a operativně informovat farmaceuta o základních faktech týkajících se nutraceutik. Kniha je rozdělena do dvou částí: první zahrnuje úvod do tématu včetně nástinu legislativní problematiky a základního rozdělení nutraceutik, druhá část se pak zabývá jejich podrobnější systematikou. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.