Počet záznamů: 1  

[Topographie vom Markgrafthum Mähren

  1. [Topographie vom Markgrafthum Mähren

    kniha


     Schwoy, František Josef, 1742-1806 - Autor
    [Wien : gedruckt bey Ioseph Hraschanzky k. k. deutsch- und hebraischer Hofbuchdrucker und Buchhandler, 1793]
      Hraschansky, Joseph, - Tiskař   Mansfeld, Johann Georg, - Rytec
    SignaturaSC 1359
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Zlatá Koruna ( Historické fondy )jen prezenčněSC 1359   

    Title statement[Topographie vom Markgrafthum Mähren. 1. Band / Von Franz Ioseph Schwoy]
    Main entry-name Schwoy, František Josef, 1742-1806 (Author)
    Issue data[Wien : gedruckt bey Ioseph Hraschanzky k. k. deutsch- und hebraischer Hofbuchdrucker und Buchhandler, 1793]
    NoteBez titulního listu - autorské, názvově a vydavatelské údaje podle Knihopisu. Mědiryt. frontispis s podobiznou hraběte Františka Josefa von Dietrichstein-Proskau, sign. Desiné par H.K. 1793, Gravé par J.G. Mansfeld le fils. Dvojlinka, poznámky pod čarou, závorky a pomlčky u čísel stran v záhlaví, signatury, kustody
    CitationKnihopis, K15407a
    Ownership hist.Na předním přídeští nalepeno exlibris s textem "Jihočeská vědecká knihovna Dr. Zdeňka Nejedlého v Českých Budějovicích"
    Poznámky k popisovanému exemplářiPoškození: chybí titulní list, frontispis potrhán. Stará sign.: SC 1275/1
    Binding inf.Vazba papírová - lepenkové desky potažené světlým šedomodrým papírem, šití na dva pravé vazy, bez ořízky. Na hřbetu hnědý štítek s vytlačeným titulem a číslem svazku (Schwoys Topgraphie von Mähren. 1.), na zadní desce mladší bílý štítek. Ušpiněno, skvrny, rohy poškozeny, hřbet vyspravován kusem plátna
    Another responsib. Hraschansky, Joseph, -1806 (Printer)
    Mansfeld, Johann Georg, 1764-1817 (Engraver)
    Conspect09 - Rukopisy, prvotisky, staré tisky
    CountryRakousko
    Languageněmčina
    Document kindRare books
    Supplementstaré tisky
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.