Počet záznamů: 1  

Pálíme ovoce

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hagmann, Klaus, 1962- - Autor
    2. vyd. - [Líbeznice] : Víkend, 2009 - 95 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN 978-80-7433-011-7 (váz.)
      Essich, Birgit - Autor   Uhrová, Helena - Překladatel
     pálenky  lihoviny  likéry  výroba alkoholických nápojů
     příručky
    SignaturaC 358.401
    Umístění 663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Pálíme ovoce
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) k vypůjčeníC 358.401 a   

    Údaje o názvuPálíme ovoce : jak co nejlépe zužitkovat vlastní úrodu / Klaus Hagmann, Birgit Essich ; [z německého originálu ... přeložila Helena Uhrová]
    Záhlaví-jméno Hagmann, Klaus, 1962- (Autor)
    Údaje o vydání2. vyd.
    Vyd.údaje[Líbeznice] : Víkend, 2009
    Fyz.popis95 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-7433-011-7 (váz.)
    Číslo nár. bibl.cnb002027418
    PoznámkyTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    OriginálObst brennen
    Dal.odpovědnost Essich, Birgit (Autor)
    Uhrová, Helena (Překladatel)
    Předmět.hesla pálenky * lihoviny * likéry * výroba alkoholických nápojů
    Forma, žánr příručky
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT 663.551.5 , 663.5 , 663.83 , 641.87:663.82 , (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL http://toc.nkp.cz/NKC/201004/contents/nkc20102027418_1.pdf
    Ve volném výběru663 - Technická mikrobiologie. Kvasný průmysl. Nápoje
    Druh dok.KNIHY
    Pálíme ovoce
    Příručka podává základní informace týkající se zpracování ovocné suroviny pálením. Zabývá se detaily destilace i procesem výroby. Poskytuje i informace týkající se fyziky, chemie a mikrobiologie (příprava kvasu, kvašení, destilace ovocného kvasu a úprava ovocného destilátu, stáčení, uzavírání, etiketování a skladování). Při hodnocení kvality platí, že ovocným destilátem pravým se rozumí alkoholický nápoj vyrobený - vypálený ze zkvašené ovocné suroviny, který může být upraven ředěním čistou pitnou vodou na požadovanou stupňovitost (lihovitost). Vzhledem k tomu, že je kniha přeložena z němčiny, jsou uvedeny legislativní rozdíly v pálení ovoce v Německu a v ČR. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.