Počet záznamů: 1  

Jídlem proti bolesti

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Barnard, Neal D., 1953- - Autor
    Olomouc : ANAG, 2014 - 375 s. ; 23 cm
    ISBN 978-80-7263-888-8 (brož.)
      Raymond, Jennifer, - Autor
     bolest  životospráva  racionální výživa  dietetika  dietoterapie
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 358.275
    Umístění 613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Jídlem proti bolesti
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( volný výběr ) k vypůjčeníC 358.275   
    Na Sadech - dospělé ( naučná ) vypůjčeno (do 11.09.2024)C 358.275 a   

    Údaje o názvuJídlem proti bolesti : nové revoluční strategie pro maximální úlevu od bolesti : jídelníčky a recepty podle Jennifer Raymond / Neal Barnard ; [z anglického originálu ... přeložila Petra Poislová]
    Záhlaví-jméno Barnard, Neal D., 1953- (Autor)
    Vyd.údajeOlomouc : ANAG, 2014
    Fyz.popis375 s. ; 23 cm
    ISBN978-80-7263-888-8 (brož.)
    Číslo nár. bibl.cnb002608019
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík
    OriginálFoods that fight pain
    Dal.odpovědnost Raymond, Jennifer, 1951- (Autor)
    Předmět.hesla bolest * životospráva * racionální výživa * dietetika * dietoterapie
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT 615.874.2 , 613.2.03 , 613.2 , 613 , 616.8-009.7 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Ve volném výběru613.2 - Hygiena výživy. Dietetika. Zdravá výživa. Léčebné diety
    Druh dok.KNIHY
    Jídlem proti bolesti
    Věděli jste, že zázvor může být účinnou prevencí migrény a že ji káva často může vyléčit? Věděli jste, že rýže může sklidnit zažívání, cukr může způsobit citlivost na bolest a že pupalka dvouletá může zmírnit příznaky artritidy? Vhodně zvolená strava může tělu i pomáhat. Doktor Neal Barnard ukazuje, jak lze zmírnit běžná onemocnění a léčit chronickou bolest pomocí běžných potravin, tradičních doplňků a bylinek. Autor odhaluje potraviny, které způsobují bolest, a radí, jak se jim vyhnout. Pomáhá při výběru jídel nezpůsobujících bolest, která jsou výživná, ale nenarušují přirozenou rovnováhu těla, a jídel, která tlumí bolest tím, že zlepšují krevní oběh, zmírňují záněty a mají příznivý účinek na harmonizaci hormonů. Zdroj anotace: Web obalkyknih.cz
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.