Počet záznamů: 1  

Vliv mikrobiální infekce ve žlučových cestách na prognosu chirurgického léčení

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Hájek, Miloš, 1931-2017 - Autor
    1. vyd. - Praha : SZdN, 1969 - 69 s. ; 8°
    Albertova sbírka prací z operativních oborů ;
    SignaturaC 68.779
    Umístění
    Vliv mikrobiální infekce ve žlučových cestách na prognosu chirurgického léčení
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 68.779   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuVliv mikrobiální infekce ve žlučových cestách na prognosu chirurgického léčení / Miloš Hájek
    Záhlaví-jméno Hájek, Miloš, 1931-2017 (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : SZdN, 1969 (SČT 101)
    Fyz.popis69 s. ; 8°
    Číslo nár. bibl.cnb000424917
    Edice Albertova sbírka prací z operativních oborů (Státní zdravotnické nakladatelství) ; 65
    PoznámkyS tb. v textu. Obálka Josef Istler. 800 výt.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Vliv mikrobiální infekce ve žlučových cestách na prognosu chirurgického léčení
    Na základě klinických materiálů a zkušeností dospívá autor k náležitě prověřenému stanovisku k etiopatogenezi zánětů žlučníku a k prognózám jeho operací. Zabývá se závislostí prognózy na peroperačně přítomné infekci žlučových cest a hodnotí operační riziko. Žlučovou infekci probírá se zřetelem k jejímu významu v chirurgii a věnuje pozornost metodice jejího výzkumu, její etiologii, patogenezi a terapii pomocí antibiotik. O operačních nálezech, pooperačním období a o pozdních operačních výsledcích pojednává v souvislosti s infekcemi ve žlučových cestách a z hlediska frekvence operačních a pooperačních komplikací. Obsahem závěrečných statí je zábrana vzniku a rozvinutí žlučové infekce a její zjišťování. Zdroj anotace: NKP
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.