Počet záznamů: 1  

Názvy a popisy jídel česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky


  1.  Slanina, Miroslav - Sestavovatel, kompilátor
    Praha : Merkur, 1969 - 343, [2] s. ; příč. 12°
    Knižnice pohostinství a cestovního ruchu
     česká jídla
     terminologické slovníky  vícejazyčné překladové slovníky
    SignaturaC 68.723
    Umístění
    Názvy a popisy jídel česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 68.723   
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 68.723 v1   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuNázvy a popisy jídel česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky / Sest. Miroslav Slanina ; Přel. [kol.]
    Záhlaví-jméno Slanina, Miroslav (Sestavovatel, kompilátor)
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1969 (Turnov : SG)
    Fyz.popis343, [2] s. ; příč. 12°
    Číslo nár. bibl.cnb000450097
    Edice Knižnice pohostinství a cestovního ruchu
    Předmět.hesla česká jídla
    Forma, žánr terminologické slovníky * vícejazyčné překladové slovníky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.56(=162.3) , 81'373.46 , (038)81 , 81'374.8-022.218
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.více jazyků
    Druh dok.KNIHY
    Názvy a popisy jídel česky, rusky, anglicky, německy, francouzsky
    Slovník obsahuje termíny, stručnou charakteristiku jídel československé kuchyně a jejich chuťových vlastností v českém, ruském, německém, anglickém a francouzském jazyce. Má pomoci především pracovníkům pohostinství odstranitgramatické nepřesnosti při sestavení a psaní jídelních lístků. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.