Počet záznamů: 1
Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie
Vyd. 1. - Praha : Wolters Kluwer, 2014 - 153 s. : il. ; 21 cm
ISBN 978-80-7478-498-9 (brož.)
Burešová, Pavla - Autor
gastronomie společné stravování
kolektivní monografieSignatura C 358.378 Umístění 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Údaje o názvu Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie. Svazek první, Gastronomické služby / Pavla Burešová ... [et al.] Část názvu Gastronomické služby Údaje o vydání Vyd. 1. Vyd.údaje Praha : Wolters Kluwer, 2014 Fyz.popis 153 s. : il. ; 21 cm ISBN 978-80-7478-498-9 (brož.) Číslo nár. bibl. cnb002591531 Poznámky Pod názvem: Vysoká škola hotelová v Praze Poznámky o skryté bibliografii a rejstřících Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík Jazyková pozn. České a anglické resumé Dal.odpovědnost Burešová, Pavla (Autor)
Dal.odpovědnost Vysoká škola hotelová v Praze (Jiná role)
Předmět.hesla gastronomie * společné stravování Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 640.4 - Hotelnictví. Stravování MDT 641/642 , 640.4/.5 , (048.8:082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Ve volném výběru 640 - Hotelnictví. Veřejné stravování Druh dok. KNIHY Odborná publikace s podtitulem Gastronomické služby vychází jako první svazek série věnované problematice hotelnictví a gastronomie. Cílem této série je nejen publikovat moderní teoretické i praktické poznatky z oblasti realizace ubytovacích a gastronomických služeb, což by mělo přispět ke zvýšení konkurenceschopnosti podniků daného odvětví, ale také otevřít prostor pro inovaci stávajících ubytovacích a gastronomických provozů a následně rozvoj celého odvětví Hospitality. Zdroj anotace: Web obalkyknih.czNačítání…
Počet záznamů: 1