Počet záznamů: 1  

Analytische Methoden zur Untersuchung von Aminosäuren, Peptiden und Proteinen

  1. kniha

    kniha


     Dévényi, Tibor, 1947- - Autor
    Budapest : Akadémiai Kiadó, 1968 - x, 347 s. : il.
      Gergely, János, - Autor
     biochemie  organické sloučeniny  aminokyseliny  peptidy  bílkoviny  chemická analýza  analytické metody
     příručky
    SignaturaC 68.155
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 68.155   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuAnalytische Methoden zur Untersuchung von Aminosäuren, Peptiden und Proteinen / T. Dévényi, J. Gergely
    Záhlaví-jméno Dévényi, Tibor, 1947- (Autor)
    Vyd.údajeBudapest : Akadémiai Kiadó, 1968
    Fyz.popisx, 347 s. : il.
    Poznámky o skryté bibliografii a rejstřícíchObsahuje bibliografii a rejstřík
    OriginálAminosavak, peptidek, fehérjék
    Dal.odpovědnost Gergely, János, 1925-2008 (Autor)
    Předmět.hesla biochemie * organické sloučeniny * aminokyseliny * peptidy * bílkoviny * chemická analýza * analytické metody
    Forma, žánr příručky
    Konspekt577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    MDT 577.1 , 547.466 , 577.112.38 , 612.398.192 , 577.112.5/.6 , 547.96 , 577.112 , 543.06 , 577.2 , 543
    Země vyd.Maďarsko
    Jazyk dok.němčina
    Druh dok.KNIHY
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.