Počet záznamů: 1
Flambování a dochucování jídel
Srkala, Antonín - Autor
1. vyd. - Praha : Merkur, 1969 - 77 s. : il. ; 19 cm
flambování
kuchařské recepty příručkySignatura C 69.644 Umístění Info *RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM* Údaje o názvu Flambování a dochucování jídel / Antonín Srkala Záhlaví-jméno Srkala, Antonín (Autor) Údaje o vydání 1. vyd. Vyd.údaje Praha : Merkur, 1969 Fyz.popis 77 s. : il. ; 19 cm Číslo nár. bibl. cnb000425564 Předmět.hesla flambování Forma, žánr kuchařské recepty * příručky Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.527.2 , (035) , (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. KNIHY Příručka, informující o postupu prací při úpravě a dokončování jídel u stolu hosta, je určena především pracovníkům speciálních a výběrových restaurací, méně už běžným domácnostem. Uvádí předpisy na přípravu a konečné dochucování studených a teplých předkrmů, polévek, hlavních jídel a dezertů a návody k úpravě nejrůznějších dressingů. Zvláštní oddíl knížky tvoří výčet jídelních specialit prvotřídních restaurací několika evropských metropolí. Zdroj anotace: Národní knihovna ČRNačítání…
Počet záznamů: 1