Počet záznamů: 1  

Flambování a dochucování jídel

  1. Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    kniha


     Srkala, Antonín - Autor
    1. vyd. - Praha : Merkur, 1969 - 77 s. : il. ; 19 cm
     flambování
     kuchařské recepty  příručky
    SignaturaC 69.644
    Umístění
    PobočkaKde najdu?InfoSignatura
    Lidická ( sklad )k vypůjčeníC 69.644   

    Info*RETROKATALOGIZACE - ZKRÁCENÝ ZÁZNAM*
    Údaje o názvuFlambování a dochucování jídel / Antonín Srkala
    Záhlaví-jméno Srkala, Antonín (Autor)
    Údaje o vydání1. vyd.
    Vyd.údajePraha : Merkur, 1969
    Fyz.popis77 s. : il. ; 19 cm
    Číslo nár. bibl.cnb000425564
    Předmět.hesla flambování
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT 641.527.2 , (035) , (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.KNIHY
    Příručka, informující o postupu prací při úpravě a dokončování jídel u stolu hosta, je určena především pracovníkům speciálních a výběrových restaurací, méně už běžným domácnostem. Uvádí předpisy na přípravu a konečné dochucování studených a teplých předkrmů, polévek, hlavních jídel a dezertů a návody k úpravě nejrůznějších dressingů. Zvláštní oddíl knížky tvoří výčet jídelních specialit prvotřídních restaurací několika evropských metropolí. Zdroj anotace: Národní knihovna ČR
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.